ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 September, 2023 - 23:12

Categories: 

Αγωνία με Βίντα στην ΑΕΚ

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ αναφορικά με την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης», που ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με τον Μήτογλου να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς έχει υποστεί και το που έχει τραυματιστεί ο έμπειρος στόπερ, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Και όλα αυτά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» την ερχόμενη Πέμπτη (21/09, 22:00) θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για να αντιμετωπίσουν την εξαιρετική φέτος Μπράιτον, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας, ο Αλεξάντερ Κάλενς, βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

 

 

Ομάδα: