ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

10 July, 2022 - 14:48

Categories: 

Αλεκ Πίτερς διετίας στον Θρύλο!

Κι επίσημα πλέον ο Άλεκ Πίτερς αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μεταγραφκικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

 

Την Κυριακή (10/7) οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την ένταξη του 27χρονου φόργουορντ με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπασκόνια. Με τον άλλοτε παίκτη των Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

 

Εδώ και πολλές ημέρες, λοιπόν, το θέμα είχε τελειώσει. Πράγματι, ο Ολυμπιακός και ο Άλεκ Πίτερς είχαν συμφωνήσει σε όλα. Εξάλλου, είχε απομείνει το διαδικαστικό σκέλος της υπόθεσης αυτής. Να αποδεσμευτεί από την Μπασκόνια. Αυτό έγινε την Κυριακή το πρωί. Επομένως, τίποτα πια δεν αποτελούσε εμπόδιο για την μετακίνησή του στο Θρύλο. Έτσι λίγη ώρα αργότερα ο Αμερικανός έγινε και με τη… βούλα παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας.

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Είναι αλήθεια ότι ο Πίτερς θα είναι παίκτης του Θρύλου ως το 2024. Διότι αυτό είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Ειδικότερα, η επίσημη ενημέρωση των «ερυθρολεύκων» για τον 27χρονο παίκτη αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας».