ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 December, 2023 - 20:35

Categories: 

Αλμέιδα: «Ήρθαμε στο Άμστερνταμ μόνο για τη νίκη!»

Μόνο για τη νίκη (παρά το ότι μπορεί να εξασφαλίσει την 3η θέση και με ισοπαλία) θα παραταχθεί στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/12, 22:00).

Μάλιστα, ο προπονητής της «Ένωσης» το έπραξε με το ωραίο ιδιαίτερο χιούμορ του. «Εμείς έχουμε ετοιμάσει αυτό το παιχνίδι για να παίξουμε στην αντεπίθεση. Θα περιμένουμε… (σ.σ. χαμογέλασε στο τέλος της πρότασής του, προφανώς αστειευόμενος). Εμείς ήρθαμε εδώ για να επιδιώξουμε τη νίκη. Δεν είναι καθόλου μέσα στο κεφάλι μας να έρθουμε να παίξουμε για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Αυτό θα μας έκανε ζημιά, εάν σκεφτόμασταν έτσι. Εάν εγώ σχεδίαζα ένα παιχνίδι για να ψάξω στο τέλος την ισοπαλία, τότε δεν θα πίστευα στους ποδοσφαιριστές μου. Εγώ ξέρω το τι μπορούν να δώσουν και πραγματικά είναι πολύ βαρετό να βγεις να παίξεις ένα παιχνίδι για να πάρεις την ισοπαλία. Για έναν ποδοσφαιριστή νομίζω θα είναι πολύ άσχημο να έχει έναν προπονητή να του λέει ''όλοι πίσω και όταν έχετε την ευκαιρία βγείτε μπροστά''. Δεν έχω δει ποτέ κανένα μικρό παιδί να παίζει ψάχνοντας την ισοπαλία. Και εγώ θέλω οι παίκτες να έχουν αυτήν τη νοοτροπία, να βγουν να το διασκεδάσουν», εξήγησε χαρακτηριστικά ο «Πελάδο».

Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του αλλά και την πολλή όρεξη που έχει η ομάδα του για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Παράλληλα, εξήρε τον «Αίαντα» για την ποδοσφαιρική του ιστορία και τη δουλειά του στις ακαδημίες, ενώ μιλώντας με καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (απαντώντας σε σχετική ερώτηση), τόνισε πως και της OPAP Arena είναι επίσης μοναδική.

Ομάδα: