ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 February, 2023 - 21:40

Categories: 

Αλμέιδα: «Δεν μου επιτρέπεται να κοιτάω τον βαθμολογικό πίνακα»

Συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ -χωρίς να αποπροσανατολίζεται μετά την άνοδό της στην κορυφή- είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Ο τεχνικός της «Ένωσης» παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της με τον Ατρόμητο (5/2, 19:30), σημειώνοντας (ύστερα από σχετική ερώτηση) ότι δεν κοιτάει τη βαθμολογική θέση της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, εξήρε τους Περιστεριώτες, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της.

   

Αναλυτικά, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-το ότι ο Φεβρουάριος βρίσκει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Όταν κοιτάζουμε προς τα πίσω είναι για να διορθώσουμε κάποια λάθη και μετά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-το εάν τον ικανοποιεί ότι βλέπει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση, έχοντας καλύψει μια μεγάλη απόσταση σ' αυτό το διάστημα: «Στην πραγματικότητα είμαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα παίζει καλά. Έχοντας την εμπειρία από άλλα πρωταθλήματα που είναι είτε παρόμοια είτε διαφορετικά με την ελληνική πραγματικότητα και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον σ' εμένα δεν μου επιτρέπεται να κοιτάω τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα».

-το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Γνωρίζουμε αρκετά την ομάδα του Ατρομήτου, γιατί την έχουμε αναλύσει και τους έχουμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο. Είναι μια δύσκολη και συμπαγής ομάδα, έχουν πολύ καλά στοιχεία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού σκεπτόμενοι πάντα το πώς παίζει και ο αντίπαλος».

-το εάν υπάρχει μια σκέψη παραπάνω για το ότι οι ανταγωνιστές της ΑΕΚ έχουν αφήσει βαθμούς στην έδρα του Ατρομήτου: «Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να σεβόμαστε πάντα όλους τους αντιπάλους. Η σκέψη που έχουμε είναι πάντα η ίδια και δεν θέλουμε να βάζουμε σε σύγκριση την ομάδα μας με άλλες ομάδες. Τους σεβόμαστε όλους, ο κάθε ένας έχει τον δικό του τρόπο, το δικό του παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ομάδα: