ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2023 - 00:47

Categories: 

Αλμέιδα: «Η ομάδα μας βγάζει πάντα αντίδραση όταν υπάρχει αδικία!»

 

Παρουσιάζοντας ολική μεταμόρφωση στο β' μέρος, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε στο 90' τεράστια ανατροπή (1-2) στην έδρα της Ντινάμο, έκανε τεράστιο βήμα για τα Playoffs και... σκόρπισε χαμόγελα!

Μετά το ματς, ο Ματίας Αλμέιδα, που δεν πανηγύρισε τη νίκη ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ και επεσήμανε τα στοιχεία που έφεραν την ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στη σκιά της δολοφονίας του οπαδού της: «Πρώτα από όλα καλησπέρα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω πολλούς χαιρετισμούς στον κόσμο μας, ειδικά στην οικογένεια του φιλάθλου που χάσαμε, εμείς αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε αυτούς και αυτή η ομάδα θα δείχνει πάντα αυτή την αντίδραση όταν υπάρχει αδικία. Αυτό που χρειαζόμαστε στη ρεβάνς είναι να δείξουμε ότι ο κόσμος μας είναι ο έξτρα παίκτης που έχουμε και να δείξουμε το μεγαλείο αυτής της ομάδας».

Για το είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο και άλλαξε η εικόνα: «Είχαμε 16 ημέρες να παίξουμε, ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, είχαμε κάνει κάποια φιλικά αλλά δεν ήταν το ίδιο. Ήταν φυσιολογικό η απόδοσή μας να είναι κάπως έτσι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο θυμίσαμε λίγο αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Επίσης είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου πολλά πράγματα που τα ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο».

 

Ομάδα: