ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 September, 2023 - 23:34

Categories: 

Αλμέιδα: «Ξαναπαίζουμε ως ομάδα»

Στην ομαδική δουλειά, αλλά και την διάθεση των παικτών του απέδωσε ο Ματίας Αλμέιδα τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ξαναπαίζουμε σαν ομάδα. Διατηρούμε το δικό μας στιλ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ξέραμε ότι αυτή η βδομάδα θα ήταν πολύ δύσκολη, λόγω της ποιότητας των τριών αντιπάλων μας. Ολυμπιακός, Μπράιτον και Παναθηναϊκός είναι και οι τρεις εξαιρετικές ομάδες, με εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικούς προπονητής. Πραγματικά σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Αυτό συνεχίζει. Είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, πλέον θα έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τη φράση που είπε ότι παίζουν ξανά ως ομάδα: «Υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε ποδοσφαιριστές. Κάποιοι πρέπει να ξεκινάνε, άλλοι να μπαίνουν από τον πάγκο και άλλοι μένουν εκτός και πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί. Αυτό αναφέρουμε ως ομαδική δουλειά».

 

Ομάδα: