ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

28 April, 2023 - 11:18

Categories: 

Αμυντικό black out στην τέταρτο περίοδο και πρόκριση για τους Celtics

Ένα παιχνίδι περιείχε το σημερινό πρόγραμμα για τα playoffs του ΝΒΑ το οποίο διεξήχθηκε στην Atlanta ανάμεσα στους Hawks και τους Celtics.

Παιχνίδι ζωής η θανάτου ήταν για τους Hawks οι οποίοι καθώς βρίσκονταν πίσω στην σειρά με σκορ 2-3 και σε περίπτωση ήττας, θα αποκλείονταν από την συνέχεια. Έτσι και έγινε, αφού οι Celtics πήραν την νίκη με 120-128 και πέρασαν με 4-2. Γενικότερα, το παιχνίδι πήγαινε αρκετά καλά για τους γηπεδούχους ενώ βρέθηκαν να νικάνε στο τέλος της τρίτης περιόδου με 100-98. Όμως στην τέταρτη περίοδο, οι Celtics βρήκανε απαντήσεις επιθετικά και κατάφεραν να σκοράρουν 30 έναντι 20 πόντων των Hawks παίρνοντας έτσι την πρόκριση. Το δίδυμο Brown - Tatum ήταν καυτό για ένα ακόμα βράδυ με 62 πόντους αθροιστικά ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του Brogdon από τον πάγκο με 17 πόντους. Ο Young πραγματοποίησε ένα αρκετά μεστό παιχνίδι, αν και σκόραρε 30 πόντους με 10 ασίστ, τα ποσοστά του ήταν αρνητικά (9/28 σουτ εντός πεδιάς). Οι Celtics δείχνουν ότι παραμένουν ένα από τα φαβορί για την κούπα έχοντας και αρκετό βάθος από τον πάγκο, κάτι που τους έλειπε πέρυσι. Οι Hawks αντίθετα, αν και έκαναν την κίνηση να φέρουν ένα guard δίπλα στον Young, τον Murray, οφείλουν να βρούνε λύσεις στην ρακέτα, ίσως με ανταλλαγή του Collins.

Επομένως, οι τέσσερις σειρές της ανατολής ολοκληρώθηκαν με τα ζευγάρια στα ημιτελικά να είναι Heat - Knicks και 76ers - Celtics. 

Οι σημερινοί αγώνες:

Golden State Warriors - Sacramento Kings (3-2) (3:00)

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies (3-2) (5:30)

Διοργάνωση: