ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 May, 2023 - 18:46

Categories: 

Αμφίβολος ο Λι για την αναμέτρηση με το Περιστέρι

Ο Πάρις Λι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή του στον 4ο ημιτελικό με το Περιστέρι bwin είναι αμφίβολη.

Την τελευταία στιγμή θα πρέπει να περιμένει ο Χρήστος Σερέλης όσον αφορά τη συμμετοχή του Πάρις Λι.

 

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της Παρασκευής (26/5) καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Όπερ και σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο Game 4 με το Περιστέρι bwin παραμένει αμφίβολη.

 

Συγκεκριμένα είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού στο κλειστό του ΟΑΚΑ ωστόσο είχε συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι και αγωνίστηκε έως το τέλος. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να πονάει, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα είναι σε θέση να προλάβει το ματς.

 

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 νίκες και σε περίπτωση που επιβληθεί του Περιστερίου το απόγευμα του Σαββάτου (27/5, 19:15) θα πάρει και την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Ειδάλλως θα χρειαστεί και 5ο ματς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη (30/5, 19:15).

 

Ομάδα: