ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 May, 2023 - 18:10

Categories: 

Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας

Την απόφαση να αναβληθεί η 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος έκανε γνωστή η Σούπερ Λίγκα. Στη σχετική ανακοίνωση, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος επισημαίνει ότι πρόκειται για μια εξέλιξη που ελήφθη δυνάμει απόφασης του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου του ΔΣ.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αποδεχόμενη το αίτημα που έκανε ο Παναθηναϊκός μετά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα από τα μοριακά τεστ που γίνονται καθημερινά.





Φυσικά και μετά την εξέλιξη αυτή, αυτό που έχει σημασία είναι το πότε θα διεξαχθεί η αγωνιστική. Νεότερες πληροφορίες για το θέμα δεν υπάρχουν. Αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων για το ζήτημα.