ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 February, 2023 - 19:57

Categories: 

Ανακοίνωσε Παλικούτσα ο Άρης

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα αποτελεί τον νέο τεχνικό διευθυντή του Άρη Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Κροάτη για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, σφραγίζοντας μία συμφωνία που «έτρεχε» από τις 11 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για αλλαγή μοντέλου, αφού οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας μετά την εποχή Άγγελου Χαριστέα. Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είχε επισημοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο Παλικούτσα μέχρι και τα τέλη Αυγούστου ήταν αθλητικός διευθυντής στη Ριέκα, στην οποία είχε πιάσει δουλειά από τον Ιούλιο του 2021. Στο παρελθόν έχει δουλέψει στη Νυρεμβέργη, στην οποία είχε συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πρώην προπονητή του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, αλλά και στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Νιώθω χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την ΠΑΕ Άρης, έναν παραδοσιακό σύλλογο της Ελλάδας με μεγάλη ι ιστορία και κόσμο που τον αγαπάει παθολογικά», ανέφερε ο Κροάτης.

Ομάδα: