ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2023 - 19:31

Categories: 

Ανακοίνωσε τον Μπαλντασάρα ο Παναιτωλικός

Την απόκτηση του 25χρονου μέσου Φράνκο Μπαλντασάρα  με τη μορφή δανεισμού από την Πλατένσε προχώρησε η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Αργεντινός χαφ βρέθηκε στη χώρα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο, έκανε τις καθιερωμένες εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ο νεαρός μέσος μέτρησε φέτος στο πρωτάθλημα της Αργεντινής 22 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στον θεσμό του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση

Ο Φράνκο Μπαλντασάρα (Franco Baldassarra) αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό από την Platense έως τον Ιούνιο του 2024 με οψιόν αγοράς. Γεννήθηκε στις 29.09.1998 στην Αργεντινή και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τα τμήματα υποδομής της Platense, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του στην επαγγελματική ομάδα το 2019. Έκτοτε έχει ξεπεράσει τις 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.