ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2023 - 21:55

Categories: 

Ανακοίνωσε τον Οτούρου η Αναντολού Εφές πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Στην απόκτηση του Ντάνιελ Οτούρου προχώρησε η Αναντολού Εφές λίγες ώρες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα ολοκλήρωσε τον δανεισμό του 24χρονου Αμερικανού σέντερ από τη Μερκεζεφέντι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα λύση στην ήδη ταλαιπωρημένη της front line.

Ο νεαρός ψηλός (2,03μ.) αγωνίζεται στην Ευρώπη από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πήρε την απόφαση να ενταχθεί στον τουρκικό σύλλογο, μετά από το πέρασμά του από τα παρκέ του ΝΒΑ με τις φανέλες των Κλίπερς και Ράπτορς.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη Μερκεζεφέντι έκαναν τους ανθρώπους της Εφές να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, αφού σε 9 παιχνίδια στο BSL μέτρησε 20,9 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ, 1,7 τάπες και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.