ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2023 - 20:43

Categories: 

Ανακοίνωσε τον Χένες η Στουτγκάρδη

Τον αντικαταστάτη του Μπρούνο Λαμπαντία βρήκε η Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σεμπάστιαν Χένες, μέχρι το 2025.

Οι Σουηβοί διανύουν μία πολύ κακή σεζόν στη Bundesliga, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, μετά από 26 αγωνιστικές και πρέπει να φέρει τα άνω... κάτω στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία.

 

 

Ο Λαμπαντία αποχωρεί μετά από σχεδόν τρεις μήνες παρουσίας του στον σύλλογο, ενώ ο Χένες υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

«Ευχαριστούμε τον Μπρούνο Λαμπαντία για τη δουλειά που έχει κάνει. Υπογράψαμε τον Μπρούνο τον περασμένο Δεκέμβριο γιατί ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα μαζί του.

Ο Μπρούνο δούλεψε με την ομάδα από την πρώτη μέρα με μεγάλη αφοσίωση και μεγάλο πάθος, αλλά δυστυχώς αυτό δεν απέδωσε καρπούς μέσω συγκομιδής βαθμών. Τελικά, συνειδητοποιήσαμε ότι χρειαζόμασταν μια νέα ώθηση. Ο Σεμπάστιαν Χένες έχει ήδη αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην Bundesliga.

Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για τις επερχόμενες προκλήσεις και ότι θα έχει επιτυχίες σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση μαζί με την ομάδα», ήταν τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου της Στουτγκάρδης, Αλεξάντερ Βέρλε.