ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 June, 2023 - 17:48

Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Σάντσες ο Παναθηναϊκός

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Φακούντο Σάντσες, ο οποίος αποχωρεί μετά από τριετία στο «τριφύλλι», ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ο Σάντσες αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και για τρία χρόνια πρόσφερε όπου του ζητήθηκε. Είτε αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, είτε στα αριστερά, είτε ως στόπερ, είτε ακόμα και στη μεσαία γραμμή.

Ο 33χρονος Αργεντινός μπακ έκανε συνολικά 56 ματς στη Stoiximan Super League και πέτυχε δύο τέρματα ενώ έπαιξε και σε εννιά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ομάδα: