ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 June, 2023 - 19:56

Categories: 

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ο Ατρόμητος

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας για τη σεζόν 2023/24 έκανε γνωστό ο Ατρόμητος.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει αρχίσει.

Στο πλαίσιο αυτό, το τεχνικό τιμ έχει καταρτίσει το πρόγραμμα για το χτίσιμο του Ατρόμητου της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία αρχίζει ουσιαστικά στις 29 Ιουνίου, ενώ η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα:

29 Ιουνίου: Πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσει αιματολογικό, καρδιολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

30 Ιουνίου: Δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσει αιματολογικό, καρδιολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

1 Ιουλίου: Χωρισμένοι σε πέντε γκρουπ, οι παίκτες της ομάδας μας θα πραγματοποιήσουν μυοσκελετική αξιολόγηση από τον ειδικό εξοπλισμό που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη.

 

2 Ιουλίου: Πλήρης εργομετρικός έλεγχος μέσω του σύγχρονου εξοπλισμού που υπάρχει στο προπονητικό μας κέντρο στο Μαζαράκη.

Ομάδα: