ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 17:12

Categories: 

Ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό η Ριντ

 

Σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας και της όσο το δυνατόν αρτιότερης δουλειάς που θα χρειαστεί να γίνει με φόντο τη επόμενη σεζόν, κινούνται ήδη στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι το διάστημα 22 Ιουνίου – 3 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της θερινής τους προετοιμασίας στην Αυστρία θα δώσουν δώσει το πρώτο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους στην Ριντ. Πρόκειται για την ομάδα που τερμάτισε ένατη στο πρωτάθλημα της χώρας της να ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών της και να αναφέρει με... ενθουσιασμό ότι θα αντιμετωπίσει τον 47 φορές πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο αγώνας θα γίνει στο Πιούερμπαχ στις 24 Ιουνίου, λίγο δηλαδή μετά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Αυστρία για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Κάποια από τα φιλικά που θα δώσει ακόμη η Ριντ είναι με την Μόναχο 1860 και την Ουίπεστ. Για τον Ολυμπιακό αναμένεται η επίσημη ενημέρωση για τα φιλικά που έχουν κλειστεί με πιο δυνατό αυτό με την νταμπλούχο Αυστρίας Σάλτσμπουργκ.