ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 May, 2023 - 17:55

Categories: 

Ανανέωσε και με την Παυλοπούλου ο Παναθηναϊκός

Ανανεώσεων συνέχεια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η Πηνελόπη Παυλοπούλου θα φορά και τη νέα σεζόν τα «πράσινα» παίρνοντας σειρά στον χορό των επεκτάσεων των συμβολαίων και συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στην Ελληνοποίηση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

 

 

 

 

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η έβδομη παίκτρια που ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Παναθηναϊκό, μετά και τις Κωτούλα, Σωτηρίου, Αλεξανδρή, Θεοδωρομανωλάκη, Χαιριστανίδου και Μπουντούρη, ενώ μεταξύ άλλων αποκτήθηκαν οι Αμερικανίδες, Τζόουνς και Ρέιντζ, η Κροάτισσα, Τσβίτκοβιτς και επέστρεψε η Λίλιαν Καρακασίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για τη σεζόν 2023-24.

Η διεθνής πλέι μέικερ και αρχηγός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να ενισχύει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παυλοπούλου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η τιμή που παίζω γι’ αυτή τη φανέλα κι ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση είναι κοντά μας και το δείχνει σε κάθε περίσταση γι’ αυτό και τους ευχαριστώ προσωπικά. Συνεχίζουμε την πορεία μας κι εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες και τίτλους στην ομάδα μας»!

Ομάδα: