ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 June, 2023 - 16:57

Categories: 

Ανανέωσε με Μπελότι η Ρόμα μέχρι το 2025

 

Ανανέωσε τον Αντρέα Μπελότι η Ρόμα! Ο «κόκορας» θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έως το 2025 και παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Ιταλός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο της Ρόμα, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα παραμείνει στην οικογένεια των Ρωμαίων.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πόση ικανοποίηση υπάρχει για την επέκταση του συμβολαίου σου μέχρι το 2025;

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου κατάλαβα τη σημασία αυτής της ομάδας, αυτών των ανθρώπων, αυτής της πόλης. Είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό μόνο όταν είσαι 100% μέσα, κάτι τόσο σημαντικό που με κάνει περήφανο. Βιώνω αυτή την επέκταση ως στάδιο σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο».

Υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να ευχαριστήσετε ιδιαίτερα;

«Ευχαριστώ τον Τιάγκο Πίντο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη Ρόμα. Το επιτελείο και ο προπονητής που με έβαλαν σε θέση να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με πίστευαν σε μένα, αλλά και τους συμπαίκτες μου που με έκαναν αμέσως να νιώσω μέλος μιας οικογένειας. Πρακτικά έφτασα στο όριο της καλοκαιρινής αγοράς, οπότε η προσαρμογή μου ήταν δύσκολη. Αντίθετα η καλοσύνη, η διάθεση των συμπαικτών μου, που αποδείχτηκαν πρώτα άνθρωποι και μετά συμπαίκτες, μου επέτρεψε να ενσωματωθώ άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν πραγματικά εύκολο».

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος: η νίκη επί της Σπέτσια, η πρόκριση στο Europa League και η ξενάγηση όλης της ομάδας στο γήπεδο στο Olimpico για να υποδεχτεί έναν φανταστικό κόσμο.

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς γιατί η νίκη επί της Σπέτσια μας επέτρεψε να προκριθούμε στο Europa League, μια διοργάνωση στην οποία πλησιάσαμε να κερδίσουμε φέτος και την οποία ίσως του χρόνου θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Η περιήγηση στον αγωνιστικό χώρο φαινόταν το λιγότερο για αυτούς τους φιλάθλους, για όλη τη στοργή και τη στήριξη που μας έδιναν σε κάθε αγώνα, είτε ήταν στο Κύπελλο Ιταλίας, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Europa League. Πάντα ακούγονταν σε κάθε sold-out στο Olimpico, οι εκτός έδρας αγώνες είναι πάντα γεμάτοι, ακόμα και για τον τελικό της Βουδαπέστης, έφτασαν πολλοί. Αυτό το αφιέρωμα στους φιλάθλους ήταν ένα ειλικρινές ευχαριστώ από όλους μας».