ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2022 - 18:37

Categories: 

Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Μαυροειδής

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Μετά την προαναγγελία της παραμονής του διεθνούς σέντερ στην ΑΕΚ, μέσω του σχετικού βίντεο, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχώρησε και στην επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον 37χρονο φόργουορντ.

Με την ανακοίνωση που συνοδευόταν από πλήθος εγκωμίων για τον Μαυροειδή, και ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με άλλες παλιότερες και εξίσου «ιδιαίτερες»…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».