ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 November, 2023 - 18:43

Categories: 

Ανατρεπτική Γουέστ Χαμ «καθάρισε» την Νότιγχαμ. γκέλα για την Μπράιτον

Χαρακτήρα κι καρδιά νικητή επέδειξε η Γουέστ Χαμ επικρατώντας δύσκολα με ανατροπή ης Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-2 κι έτσι επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών στην PremierLeague.

Τρεις ημέρες μετά την νίκη τους επί του Ολυμπιακού με 1-0στην φάση των ομίλων του EuropaLeague, τα «Σφυριά» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, παρά το γεγονός ότι μέχρι το 63’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 από την εξαιρετική Φόρεστ, με 2 κόρνερ του Γουόρντ Πράουζ και ισάριθμες κεφαλιές νίκησε 3-2 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 3 ήττες.

Ο Πακετά μόλις στο 3’ εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας της Νότιγχαμ ανοίγοντας το σκορ για τα «σφυριά».  

Ο Αβονίγι στο 12′ ανάγκασε τον Αρεολά σε φανταστική επέμβαση, αλλά ο ίδιος λίγο πριν φύγει το ημίχρονο δε λάθεψε, παίρνοντας το ριμπάουντ στο σουτ του Γκιμπς Γουάιτ και ισοφαρίζοντας.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ευκαιρία για κάθε πλευρά με Αβονίγι και Έμερσον να αστοχούν. Ο πιο επικίνδυνος των φιλοξενούμενων ο Ελάνγκα με εξαιρετικό δεξί πλασέ έγραψε το 1-2 στο 63′, αλλά οι πανηγυρισμοί κράτησαν ελάχιστα, καθώς στο 65′ ο Μπόουεν εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Γουόρντ Πράουζ και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

 

Στο 70′ ο Σούτσεκ είχε δοκάρι, στο 85′ είδε τον Βλαχοδήμο με εξαιρετική επέμβαση να τον νικά, αλλά 3 λεπτά αργότερα ήταν η τρίτη και φαρμακερή. Άλλο ένα κόρνερ του Γουόρντ Πράουζ, άλλη μια κεφαλιά και το 3-2 ήταν γεγονός.

 

Η Φόρεστ ακούμπησε την ισοφάριση με τον Οριγκί που ήρθε από τον πάγκο, αλλά το δυνατό σουτ στις καθυστερήσεις απομάκρυνε ο Αρεολά.