ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2023 - 19:54

Categories: 

Ανεβάζει προσφορά η Αλ Χιλάλ για Μέσι στα 1,2 δις για δύο χρόνια!

 

Ασύλληπτα ποσά ρίχνει στο τραπέζι η Αλ Χιλάλ για να πάρει τον Λιονέλ Μέσι, με την προσφορά της να φτάνει στα 1,2 δισ. ευρώ για δύο χρόνια!

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λαμβάνει ετησίως 200 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ.

 

O σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας ωστόσο... τρελάθηκε και δεν τινάζει απλά την μπάνκα για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι. Τη διαλύει!

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Footmercato, η προσφορά στον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή φτάνει τα 1,2 δισ. ευρώ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ένα ασύλληπτο ποσό, που δεδομένα θα αποτελέσει -εφόσον ολοκληρωθεί- το deal του αιώνα στον παγκόσμιο αθλητισμό!

 

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Μέσι θα ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα μετά από μία διετία στο Παρίσι, πλην όμως το Financial Fair Play της La Liga, αποτελεί για την ώρα τροχοπέδη.