ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

12 February, 2023 - 03:28

Categories: 

Ανεβαίνει συνεχώς η Αθλέτικ, νίκες για τις ομάδες της Σεβίλλης

Στο «Μεστάγια» η Αθλέτικ Μπιλμπάο συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας με 1-2 της Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 17' με τον Καστιγιέχο, αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 30' από τον Νίκο Γουίλιαμς. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αμφότερες καλές φάσεις και πρόσφεραν ένα ποιοτικό ματς. Η Αθλέτικ ήταν, όμως αυτή που πέτυχε το δεύτερο της γκολ με τον Σανσέτ στο 72'.

Με αυτήν την νίκη οι Βάσκοι πέρασαν στην έκτη θέση και ελπίζουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για την Βαλένθια ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό με την ομάδα να βρίσκεται πλέον στην ζώνη του υποβιβασμού.

 

Στο πρώτο ματς της ημέρας η Ρεάλ Μπέτις κέρδισε με 3-2 την Αλμερία «Εστάντιο ντελ Μεντιτεράνεο». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο έκτο λεπτό με τον Σάντσες, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27' με τον Χαβιέρ Σουάρες, με την Μπέτις να ανακτά το προβάδισμα ένα τέταρτο αργότερα με τον Κανάλες. Το δεύτερο μέρος μας πρόσφερε αλλά δύο γκολ με την Αλμερία να ισοφαρίζει εκ νέου στο 62' με τον Κόστα και την Μπέτις να παίρνει τελικά την νίκη χάρι στο γκολ του Γκουαρντάδο στο 70'.

 

Τέλος, η συμπολίτισσα Σεβίλλη δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Μαγιόρκα, την οποία «υπέταξε» με 2-0. Η Σεβίλλη ήταν απόλυτα κυρίαρχη στον αγώνα και τα γκολ πέτυχαν οι Ελ-Νεσύρι και Μπράιαν Ζυλ στο 28' και το 40' αντίστοιχα.