ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

15 May, 2023 - 11:36

Categories: 

Ανεπανάληπτος Jayson Tatum στο περίπατο των Celtics στο Game 7

Ένα παιχνίδι είχε μείνει για την ολοκλήρωση των ημιτελικών περιφέρειας στο ΝΒΑ το οποίο διαδραματίστηκε χθες το βράδυ με τους Celtics να επικρατούν εύκολα στο κρίσιμο Game 7 των 76ers και να παίρνουν την πρόκριση στους τελικούς

Συγκεκριμένα, στο κατάμεστο TD Garden, οι 76ers μπήκαν πιο συγκεντρωμένα και νίκησαν την πρώτη περίοδο. Αλλά από εκείνο το σημείο, o Tatum πήρε την σκυτάλη και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια εύκολη επικράτηση με 112-88. Ο Tatum ήταν απίστευτος με 51 πόντους και 13 ριμπάουντ κάνοντας έτσι ένα ονειρικό έβδομο παιχνίδι ενώ ο συμπρωταγωνιστής του στους φετινους Celtics, Brown, προσέθεσε και άλλους 25. Από την μεριά των 76ers, o Harris ήταν βοηθητικός με 19 πόντους ενώ Embiid, Maxey και Harden δεν ήταν στα καλά τους, με τον τελευταίο μάλιστα να σουτάρει με 27% εντός πεδιάς.

Επομένως, στους τελικούς περιφέρειας οι Celtics και η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς τα ζευγάρια των τελικών είναι ακριβώς ίδια με αυτά του 2020 στο Ορλάντο, δηλαδή Lakers - Nuggets και Celtics - Heat. Πάντως, οι Celtics δείχνουν πιο δυνατοί από ποτέ και μοιάζουν για το μεγαλύτερο φαβορί του τίτλου. Από την άλλη, οι 76ers για ακόμα μια φορά δεν κατάφεραν να βρεθούν στους τελικούς περιφέρειας παρά την MVP Season του Joel Embiid. Αρκετά ποιοτικό ρόστερ αλλά σίγουρα υπάρχει μια τρύπα την οποία οφείλουν να την βρούνε οι GM Managers της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι επόμενοι αγώνες:

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers (0-0) (Ξημερώματα Τετάρτης 3:30)

 

Διοργάνωση: