ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 May, 2023 - 23:36

Categories: 

Ανιγκό: «Πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ μας;»

Ο Ολυμπιακός έδειξε σφυγμό στην «OpapArena» και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κόντρα σε όλους και σε όλα.

 Ο Ζοζε. Ανιγκό στάθηκε και στην αντιμετώπιση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τους διαιτητές, τονίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Αναλύσαμε πολύ τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι μας, επομένως προτιμήσαμε σήμερα να χρησιμοποιήσαμε ένα άλλο σύστημα, για να μπορέσουμε να είμαστε πιο συμπαγείς και να καλύψουμε τα κενά. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορέσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ΑΕΚ».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Νομίζω πως σήμερα, πέρα από το ότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ τις είχαμε εμείς. Ωστόσο έχω μείνει με κάποιες απορίες από το σημερινό ματς, με έναν διαιτητή που είναι συμπατριώτης μου. Δεν έχω καταλάβει γιατί οι καθυστερήσεις ήταν 9 λεπτά, ούτε γιατί πάντα παίζουμε με κάποιους κανόνες που δεν μπορώ να κατανοήσω. Πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ μας; Γενικότερα, φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τη διαιτησία. Υπάρχουν πράγματα που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω».

Ομάδα: