ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 April, 2023 - 23:31

Categories: 

Ανιγκό: «Στο ημίχρονο τους είπα ότι δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το ματς!»

Ο Ζοσέ Ανιγκό στάθηκε στο γεγονός ότι μετέφερε στη ανάπυλα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την ακλόνητη πίστη του ότι δεν γινότνα να χθεί αυτό το ματς.

Την άποψη ότι ήταν ποδοσφαιρικά αδύνατο να χαθεί η νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν με όσα είχε δει στο πρώτο ημίχρονο μόντρα στον ΠΑΟΚ, μετέφερε στους παίκτες του ο Ζοσέ Ανιγκό

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι εφαρμόστηκε στο 100% το πλάνο που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι μια σημαντική νίκη για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

 

 

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στην πορεία μας προς το πρωτάθλημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και είμαι πολύ χαρούμενος.

Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τους είπα πως δε γινόταν να χάσουμε, ξέραμε πως δε θα εγκαταλείψει κανείς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δε γινόταν με τόση ενέργεια να χάσουμε αυτό το ματς.

Μερικές φορές πετυχαίνουν μερικές φορές όχι οι αλλαγές. Η ομάδα έδειξε σπουδαία διάθεση. Μετά την πολύ δύσκολη μέρα κόντρα στον Άρη δείξαμε αντίδραση».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα κάνουμε ότι και σήμερα. Δε θα είναι καθόλου εύκολο όμως θα παλέψουμε όπως ξέρουμε και πιστεύω αν το κάνουμε θα κερδίσουμε».

 

Ομάδα: