ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 August, 2023 - 21:52

Categories: 

Ανοιχτή προπόνηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ πριν το ματς με τη Μπράγκα!

Μία έντονη και ιδιαίτερα ... καταπράσινη μέρα θα ζήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού!

Την ερχόμενη Τρίτη (29/8, 22:00), το «τριφύλλι» έρχεται αντιμέτωπο με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς της ήττα με 2-1 στην Πορτογαλία, έχοντας ως στόχο την ανατροπή-πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έτσι ώστε να συνδράμει στη συγκέντρωση κόσμου για το συγκεκριμένο ματς, προχωρά σε μία πρωτότυπη κίνηση. Αναλυτικά, αποφασίστηκε η πρώτη προπόνηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού να λάβει χώρα πριν το ματς με την Μπράγκα, και συγκεκριμένα στις 19:30, και να είναι ανοιχτή στο κοινό!

Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι των «πρασίνων» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ενώ στη συνέχεια θα περάσουν... απέναντι και θα παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση αυτής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την Μπράγκα.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει αρκετό ενθουσιασμό και στο μπάσκετ, με πολλές μεταγραφές από το «πάνω ράφι». Φυσικά, δεν θα δώσουν όλοι το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, αφού οι Δημήτρης Μωραΐτης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχουν υποχρεώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

 

Ομάδα: