ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 February, 2023 - 01:08

Categories: 

Αντέχει στην κατηγορία με ήρωα τον Ντιαλο το Στραμβούργο, λευκή ισοπαλία στο Αλιάνζ Ριβιέρα

Στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος, σήμερα πραγματοποιήθηκαν δύο παιχνίδια με τον αγώνα ανάμεσα στο Στρασβούργο και την Ανζε να ξεχωρίζει, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, το Στρασβούργο παίζοντας εντός έδρας κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1. Ο Χαμπίμπ Ντιαλο στο 14' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 43'. Η Ανζε γνώριζε ότι έπρεπε να βγάλει αντίδραση την οποία βέβαια την έβγαλε και κατάφερε να μειώσει στο 73' με τον Μπεντελεβ από το σημείο του πέναλτι. Βέβαια, η προσπάθεια της να ισοφαρίσει το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά ήταν αναποτελεσματική και έτσι το 2-1 παρέμεινε.

Εξαιρετική εμφάνιση του Ντιαλό και του Στρασβούργου καθώς με αυτή την νίκη ανεβαίνουν προσωρινά στην ασφαλή 15η θέση με 21 βαθμούς. Η Ανζε συνεχίζει να είναι ουραγός με 10 βαθμούς και όλα δείχνουν ότι μάλλον θα αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία εάν δεν αλλάξει σημαντικά η αγωνιστική της εικόνα.

Λευκή ισοπαλία και στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθηκε σήμερα ανάμεσα στην Νις και την Ρεμς. Η Νις ήταν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού καλύτερη αλλά παρά την θετική της εικόνα, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ισοπαλία που σίγουρα δεν βολεύει κάποια από τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο παλεύουν για μια θέση που οδηγεί σε έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έτσι Νις και Ρεμς παρέμειναν στην 7η και 10η θέση αντίστοιχα.