ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

9 March, 2023 - 00:14

Categories: 

Ανώτερη και πιο έμπειρη η Μπάγερν, απέκλεισε την Παρί

 Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Παρί Σαν Ζερμαίν στο «Αλιάνζ Αρίνα» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν ίσο αριθμό ευκαιριών (από τέσσερις έκαστη). Η Μπάγερν ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 32ο λεπτό με την προσπάθεια του Μουσιάλα. Η Παρί είχε και αυτή τις ευκαιρίες της, κυρίως με τον Μέσι, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο μέρος.

Παρόμοια ήταν η εικόνα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τους Βαυαρούς να βρίσκουν δίχτυα με τον Τσούπο Μοτίνγκ στο 52', το γκολ του, όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από την χρήση του VAR. Οι γηπεδούχοι επέμειναν ακόμη περισσότερο στην συνέχεια και στο 61' έκλεψαν την μπάλα στα όρια της περιοχής της Παρί και ο Τσούπο Μοτίνγκ άνοιξε το σκορ από κανονική, αυτή την φορά, θέση. Οι Παριζιάνοι επιχείρησαν να αντιδράσουν, αλλά οι προσπάθειες τους ήταν άκαρπες, καθώς ο Γιαν Σόμερ ήταν συνεχώς σε ετοιμότητα. Προς το τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 89', ο Γκνάμπρυ έγραψε το 2-0, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Άλλη μία πρόκριση για την Μπάγερν Μονάχου, που πλέον σπανίως απουσιάζει από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οδυνηρός αποκλεισμός για την Παρί, η οποία, όσα λεφτά και να ρίξει, δεν μπορεί να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.