ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

7 March, 2023 - 00:12

Categories: 

Ανώτερη στο τοπικό ντέρμπι η Μπρέντφορντ

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ επικράτησε με 3-2 της «γειτόνισσας» Φούλαμ και πλησίασε την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας.

Οι «Μέλισσες» ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς, απειλώντας την εστία του Λένο στο δεύτερο και το πέμπτο λεπτό με τους Τόνι και Ενμπουέμο αντίστοιχα. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Φούλαμ, ο Ίθαν Πίνοκ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν στο 39'. Το φάουλ του Περέιρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Σόλομον να είναι πιο γρήγορος από όλους και να παίρνει το ριμπάουντ, κάνοντας το 1-1 σε κενή εστία.

Οι «Κόττατζερς» είχαν την πλειονότητα της κατοχής στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να την μετουσιώσουν σε κάτι ουσιαστικό, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν από την πιο αποτελεσματική Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 53' και ο Άιβαν Τόνι δεν έκανε λάθος από τα έντεκα μέτρα, βάζοντας τους ξανά μπροστά στο σκορ. Οι οποίες προσπάθειες των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά ήταν άκαρπες, με τον Ράγια να είναι σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε να επέμβει. Στο 85' ο Γιένσεν έγραψε το 3-1 υπέρ της Μπρέντφορντ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς. Οι «Κόττατζερς» βρήκαν ένα γκολ με τον Κάρλος Βινίσιους στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ήταν πλέον αργά για να σώσουν τον βαθμό.

Η νίκη αυτή φέρνει την Μπρέντφορντ σε απόσταση ενός πόντου από την έβδομη Φούλαμ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να κυνηγούν την έξοδο τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.