ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2023 - 22:53

Categories: 

Απέδρασε από τον Βόλο ο ψυχωμένος Άρης

Στον Βόλο ήρθε το πρώτο φετινό διπλό του Άρη! Οι Θεσσαλονικείς άφησαν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο επικρατώντας 2-0 της ομάδας της Μαγνησίας, με Μορόν και Νταρίντα να σημειώνουν στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ της νίκης.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ανέβηκε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, την ώρα που οι ηττημένοι παραμένουν στον πάτο μαζί με τον Παναιτωλικό...

Στο μυαλό του κόουτς



Με 4-2-3-1 πορεύτηκε ο Κώστας Μπράτσος, που επέλεξε τον Κόστιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Κίτσο, Καλόγερόπουλο, Τσοκάνη και Λούνα στην άμυνα. Στον άξονα βρέθηκαν οι Τρουιγέ και Γκλάβτσιτς, με τους Ντέλετιτς, Μπερτόλιο και Κορνέ πίσω από τον Γκαρσία.

Με 4-2-3-1 και ο Άκης Μάντζιος, με τον Κουέστα να υπερασπίζεται την εστία και τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε και Φεράρι να επιλέγονται στην άμυνα. Δυάδα στα χαφ οι Νταρίντα-Βερστράτε, με τους Σουλεϊμάνοφ, Πάρδο και Παναγίδη πίσω από τον Μορόν.

Το ματς



Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μορόν να έχει άστοχο σουτ στα πρώτα δευτερόλεπτα και τον Γκαρσία να τον μιμείται λίγο αργότερα.

Ωστόσο, ο ρυθμός γρήγορα έπεσε, με αποτέλεσμα να δούμε πολύ παιχνίδι κέντρου μέχρι να φτάσουμε στην επόμενη αξιόλογη φάση στο... 35ο λεπτό!

Επρόκειτο για ένα μακρινό σουτ του Ντέλετιτς που εξουδετέρωσε δίχως μεγάλο πρόβλημα ο Κουέστα.

Ένα λεπτό αργότερα δε, είδαμε και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για λογαριασμό του Άρη, όμως το γκολ του Μπράμπετς ακυρώθηκε κατόπιν χρήσης VAR για χέρι.

 
 
 
 
 



Στο 39’, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε το σουτ του Τρουιγέ, με την κεφαλιά του Μορόν στο 41’ να κοντράρει σε αμυντικό και να απομακρύνεται.

Ακολούθησε η καίρια επέμβαση του Κόστιτς σε κόντρα που κέρδισε μετά από κόρνερ ο Μπράμπετς στο 43’, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως σκορ.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασαν καλές ευκαιρίες με Λούνα (50’) και Κόμπα (53’), προτού έρθει το γκολ για τον Άρη!

 
 
 
 
 



Βλέπετε, κατόπιν χρήσης VAR δόθηκε πέναλτι για κράτημα του Καλογερόπουλου στον Μπράμπετς, με τον Μορόν να ευστοχεί από τη λευτή βούλα και να κάνει το 1-0 στο 60ό λεπτό με το έκτο φετινό του γκολ.

Ο Τρουιγέ απείλησε με ωραίο σουτ που μπλόκαρε ο Κουέστα στο 66’, όμως στο 75’ ήρθε το τελειωτικό χτύπημα από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Σουλεϊμάνοφ να κάνει φοβερή προσπάθεια από τα δεξιά και να βγάζει στον Νταρίντα, που από κοντά έκανε το 2-0!

 

Ομάδα: