ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2023 - 18:44

Categories: 

Απέκτησε Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός!

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα φοράει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος! Έκλεισε η μεταγραφή του 21χρονου χαφ στους «ερυθρόλευκους» με τη φόρμουλα του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Όπως ξεκαθάρισε, ωστόσο, ο ρεπόρτερ, πρόκειται για δανεισμό με τέτοια μορφή, που είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να κρατήσει τον παίκτη, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν, αλλά για πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον παίκτη ήθελαν ακόμη Νις, Άντερλεχτ και Κοπεγχάγη, αλλά εκείνος επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά για χάρη του Ολυμπιακού. Πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά, προκειμένου ο Αλεξανδρόπουλος να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε, ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος πέρυσι έφυγε από τον Παναθηναϊκό, μετακομίζοντας στη Λισαβόνα, έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Ολυμπιακός, πλέον, μετά τη μεταγραφή του Πορόσο, η οποία μπήκε στην τελική ευθεία, ενισχύεται και στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Έλληνα χαφ.

Ομάδα: