ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2023 - 18:48

Categories: 

Απέσπασε βαθμό η Έμπολι στην Γένοβα!

Όρθια στη Γένοβα και… ανασαίνει η Έμπολι! Η ομάδα του Αντρεατσόλι παρότι δεν ήταν καλή, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το «Λουίτζι Φεράρις» μένοντας στο 1-1 με την Τζένοα.

Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη και θα περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα της Κάλιαρι στην έδρα της Λάτσιο, ώστε να γνωρίζουν αν θα παραμείνουν εκεί. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η Τζένοα ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, με τις τελικές να είναι 11-4 υπέρ της και να βρίσκει σε μία από αυτές το προβάδισμα με τον Μαλινόφσκι στο 37ο λεπτό. Με τον Ουκρανό να φτάνει τα 17 γκολ με σουτ εκτός περιοχής και ο Αντρέα Πίρλο να είναι ο μοναδικός την τελευταία εικοσαετία με περισσότερα!

Στο δεύτερο μέρος, οι Γενοβέζοι έβγαλαν… φόβο και οπισθοχώρησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δουν την Έμπολι να παίρνει κάποια μέτρα και τελικά να φτάνει στην ισοφάριση με τον Κανσελιέρι στο 67’ για το 1-1. Ένα σκορ που παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να μην χαλιούνται ιδιαίτερα…