ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2023 - 15:52

Categories: 

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό στον Χακίμι!

Αντιμέτωπος με την βαριά κατηγορία του βιασμού είναι ο Ασράφ Χακίμι. Στον διεθνή Μαροκινό δεξιό μπακ της Παρί Σ.Ζ. απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο φυλάκισης.

Μια 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον διεθνή άσο για βιασμό. Το φερόμενο ως θύμα αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη στις 25 Φεβρουαρίου στο σπίτι του 24χρονου άσου, στα δυτικά προάστια του Παρισιού. Μάλιστα ήταν η παραμονή του ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί (0-3).

Για την ώρα και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ο Μαροκινός άσος (που είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ και έχουν δύο παιδιά) δεν έχει προφυλακιστεί, ούτε του έχει επιβληθεί η έξοδος από τη χώρα. Ο παίκτης αρνείται όλες τις κατηγορίες και συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της Παρί. Μάλιστα ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση (3/3), όπου έφτασε με τον κολλητό του φίλο, Κιλιάν Εμπαπέ.