ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

11 March, 2023 - 16:40

Categories: 

Απογοητευτική Λίβερπουλ, έχασε από την Μπόρνμουθ

Μια στο κρύο και μια στην ζέστη η Λίβερπουλ φέτος, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 7-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Οι «Ρεντς» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, χωρίς, όμως, να τον μετουσιώσουν σε γκολ. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και σε μια εξαιρετική αντεπίθεση, ο Μπίλινγκ βρέθηκε στο σωστό σημείο και πλάσαρε τον Άλισον για το 1-0.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Λίβερπουλ να πιέζει ασφυκτικά τους γηπεδούχους και να κερδίζει πέναλτι με τον Ζότα στο 67'. Ο Σαλάχ, ωστόσο, έστειλε την μπάλα άουτ, με αυτό να είναι το πρώτο πέναλτι στο οποίο αστοχεί ο Αιγύπτιος φορ στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ συνέχιζαν να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά η Μπόρνμουθ απέδειξε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κράτησε ως το τέλος το προβάδισμα.

Η Λίβερπουλ, έτσι, έχασε την ευκαιρία να περάσει στην τετράδα, μένοντας στην πέμπτη θέση με 42 βαθμούς. Παρά πολύ σημαντική η νίκη αυτή για την Μπόρνμουθ, που ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού και ανέβηκε στην 16η θέση.