ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 February, 2023 - 21:16

Categories: 

Απογοητευτική ξανά η Τσέλσι

Η καθοδική πορεία της Τσέλσι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς η ομάδα του Γκρέιχαμ Πόττερ ηττήθηκε με 0-1 από την Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Εμφανώς επηρεασμένη από την ήττα απέναντι στην Ντόρτμουντ, η Τσέλσι μπήκε νωθρά στο ματς, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία του Κέπα. Στην συνέχεια το παιχνίδι μοιράστηκε, χωρίς καμία ομάδα να παραβιάζει την αντίπαλη εστία. Αυτός που το κατάφερε, τελικά, ήταν ο Βαρντ-Πράους, ο οποίος με τον γνωστό του τρόπο εκτέλεσε υπέροχα ένα φάουλ δίνοντας το προβάδισμα στην Σαουθάμπτον.

Οι «Μπλε» μπήκαν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος, αλλά η ατυχία τους μπροστά από το αντίπαλο τέρμα συνεχίζει να τους βασανίζει. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σέζαρ Αθπιλικουέτα, που τραυματίστηκε στο κεφάλι και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.

Η Τσέλσι παραμένει στην 10η θέση και πλέον η σεζόν εκτυλίσσεται σε «τραγωδία». Από την άλλη, η Σαουθάμπτον πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία.