ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 September, 2023 - 15:30

Categories: 

Αποθέωσε τον Σπανούλη ο Κώστας Φορτούνης; «Θρύλος, για πάντα στις καρδιές μας»

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ακόμη .. μαγεμένη από την εκπληκτική εκδήλωση που οργάνωσε η ΚΑΕ το βράδυ της Κυριακής (17/9) και με την οποία έγινε η απόσυρση της θρυλικής φανέλας του αξεπέραστου και μοναδικού φυσικού ηγέτη Βασίλη Σπανούλη. 

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έκρυψε ποτέ την παθολογική του αγάπη για το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό αλλά, αλλά και την λατρεία του προς τον «Kill-Bill».

 

Μπορεί να μην κατάφερε να παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή για την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη  αφού την ίδια ώρα αγωνιζόταν στην «Opap Arena» στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Κώστας Φορτούνης δεν παρέλειψε να … υποκλιθεί στο μεγαλείο του κορυγφαίου πάικτη της Ευρώπης!

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έκανε ένα story στο Instagram με τη φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και της φανέλας με το Νο7 να υψώνεται στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, γράφοντας στη λεζάντα:

«Θρύλος, για πάντα στις καρδιές μας» 

 

Ομάδα: