ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 December, 2022 - 22:20

Categories: 

Απολαυστικός ο Ολυμπιακός συνέτριψε και την Φενέρ!

Το γεγονός ότι διανύει περίοδος παρατεταμένης φόρμας επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός με τον πλέον πειστικό τρόπο και παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, συνέτριψε την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε με 94-67 στο ΣΕΦ κι βελτίωσε την επίδοση του στο 9-4. Κορυφαίος για ακόμη μία φορά ο Βεζένκοφ με 21 πόντους, με τους Πίτερς – Λαρεντζάκη να προσθέτουν από 12 πόντους ο καθένας  και τον Φαλ 11π. Καλή εμφάνιση και από τον Σλούκα με 8π. και 7 ασίστ.

Από την ομάδα του Ιτούδη, που υποχώρησε στο 10-3, πρώτος σκόρερ ήταν ο Έντουαρντς με 13 πόντους. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Τόμας Ουόκαπ (σ.σ. που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του) να οργανώνει μαεστρικά  να κλέβει μπάλες και να δίνει ένα φρενήρη ρυθμό έριξαν  από νωρίς την τουρκική ομάδα στα σχοινιά, προηγήθηκαν 31-11 στο 10’ για να κλείσουν το πρώτο μέρος εμ 58-31 και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στην συνέχεια.