ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 November, 2022 - 15:29

Categories: 

Αποφασίζει άμεσα ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ για μεταγραφές

Η διακοπή του πρωταθλήματος Λλόγω του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ βρίσκει την ΑΕΚ, με το πρόσημο να είναι απολύτως θετικό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε 12 μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές αλλά και τους συνεργάτες του, ώστε να μπορέσουν να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της μίνι προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Δεδομένα από πλευράς διοίκησης υπάρχει η θέληση η ομάδα να ενισχυθεί περισσότερο, αν και υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία της και το ποδόσφαιρο που έχει αποδώσει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Αλμέιδα και οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν εντοπίσει τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση η «Ένωση».

Το δεδομένο όμως είναι ένα: Πως ο «Πελάδο» είναι εκείνος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, έγινε και το καλοκαίρι, με τον Αργεντινό να επιλέγει ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και στο ποδόσφαιρο που θέλει να αποδίδει η ομάδα του.

Μόλις ο Ματίας Αλμέιδα επιστρέψει από την Ισπανία, όπου έχει ταξιδέψει για ολιγοήμερες διακοπές, θα τα βάλει κάτω με τη διοίκηση για να προχωρήσει η διαδικασία για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.