ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Aγγελος Παγούνας

28 December, 2022 - 20:45

Categories: 

Αποχαιρέτισε τη χρονιά με...πεντάρα μπροστά στο κοινό του.

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά το στραβοπάτημα στους «Ζωσιμάδες» καθώς επικράτησε του Αστέρα με 5-0 όντας κυριαρχικός από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερς στην αναμέτρηση.

 

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν περιθώρια για άλλη απώλεια και το κατέστησαν σαφές από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τον Κώστα Φορτούνη ξανά στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Μπιελ και Χάμες, τα επίπεδα δημιουργίας των ερυθρολεύκων ήταν εκ των πραγμάτων πολύ ψηλά. Ο Έλληνας χαφ έδειξε ξανά για άλλη μια φορά την ποιότητά του και με πολύ όμορφη πάσα σέρβιρε στον Μπιέλ όπου δε λάθεψε δίνοντας έτσι το προβάδισμα για την ομάδα του. Ο Αστέρας είχε την ευκαιρία του μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Μπαράλες να μη μπορεί να κερδίσει τον Πασχαλάκη με τον επερχόμενο Κρεσπί να παίρνει το ριμπάουντ και να  πετυχαίνει το δοκάρι του Έλληνα πορτιέρε. Ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε να δείχνει τις διαθέσεις του και στο 35΄ ευτύχησε να βρει και δεύτερο γκολ. Ο Χάμες συνεργάστηκε άψογα με τον Χουάνγκ και με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, έγραψε το 2-0 για την ομάδα του καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι ερυθρόλευκοι δεν έπαιζαν στον ρυθμό που είχαν στο ξεκίνημα, γεγονός όμως που δε τους δυσκόλεψε στη δημιουργία φάσεων. Τρεις τελικές με Μπιέλ, Μπακαμπού και Χουάνγκ δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι να φτάσουμε στο 68΄. Ο Μπιέλ με τον Χάμες πίεσαν τον Καστάνιο, ο Κολομβιανός πάσαρε στον νεοεισελθόντα Μπακαμπού δίνοντας του έτοιμο γκολ για να κάνει το 3-0. Κάπου εκεί το ματς τελείωσε και επίσημα και το μόνο που περιμέναμε ήταν να δούμε τον τελικό δείκτη του σκορ. Ο Μίτσελ πέρασε στο 71΄ τους Μαρσέλο και Μασούρα αντί των Ρέαμπτσιουκ και Χάμες αντίστοιχα. Στο 84ο λεπτό ο Γκάρι Ρόντρίγκεζ είδε το ονομά του να μπαίνει στον πίνακα τον σκόρερ καθώς νίκησε με πολύ ομορφο τον -ανήμπορο σήμερα να αντιδράσει- Παπαδόπουλο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και πέμπτο τέρμα. Ο Μασούρας ήταν αυτός που έκανε το 5-0 μετά από σέντρα του Γκάρι, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του επί του Αστέρα και μοιράζοντας χαμόγελα στους φιλάθλους του που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους για τελευταία φορά για το 2022.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 29 βαθμούς και στην Τρίτη θέση (με ματς περισσότερο καθώς αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο περιστέρι.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Εμβιλά (80' Σαμασέκου), Φορτούνης (63' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες (72' Μασούρας), Ελ Αραμπί (63' Μπακαμπού), Ανδρούτσος, Σωκράτης, Μπιέλ, Ινμπόμ Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ (71' Μαρσέλο) και Ντόι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Καρμόνα, Ντομίνγκεθ, Τασουλής (61' Σάνταφε), Μπαρτόλο (46' Γκαρντάβσκι), Ρεγκίς, Τιλίκα (61' Α. Ριέρα) και Μπαράλες (72' Μπερτόλιο).

Ομάδα: