ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 May, 2023 - 16:17

Categories: 

Αποχωρεί ο Τζουλιάνι από τον Ολυμπιακό!

Θέμα Αλμπέρτο Τζουλιάνι ανέκυψε στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Αν και ο Ιταλός προπονητής δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχους Ευρώπης ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην βουλγαρική Χεμπάρ. Ο Ιταλός προπονητής είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμη χρόνο, στήθηκε η ομάδα για τη νέα περίοδο με την προσθήκη του Μίταρ Τζούριτς, συμφώνησαν για το πλάνο με κεντρικούς Παγένγκ, Τζούριτς, Ζουπάνι και έφυγε για την Τουρκία.

 

Με το βρέθηκε στην Άγκυρα ειδοποίησε τον Ολυμπιακό ότι έχει καλή πρόταση από την Χεμπάρ και θέλει να μετακομίσει στην Βουλγαρία, γιατί θα του επιτρέπουν να πηγαίνει όποτε θέλει στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα. Θα στήσουν ένα τιμ με 3 προπονητές και ο Τζουλιάνι θα μπορεί να απουσιάζει στην Ιταλία όποτε παραστεί ανάγκη. Η Χεμπάρ έχασε φέτος το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς ομάδα του Ατάνας Πετρόφ τον οποίο έδιωξε ο Άθλος Ορεστιάδας στις αρχές της σεζόν

 

Στον Πειραιά είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του Τζουλιάνι, αλλά δεν θέλουν να πατήσουν στο συμβόλαιο και να τον κρατήσουν με το ζόρι. Γι αυτό θα ζητήσουν να πληρωθούν όλα τα προβλεπόμενα bye out και θα αναζητήσουν νέο προπονητή.

 

Έτσι κι αλλιώς η ομάδα είναι έτοιμη, έμειναν όλοι οι βασικοί παίκτες με εισήγηση του Τζουλιάνι, πριν ακόμη αρχίσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και προσθέσαν τον Μίταρ Τζούριτς, ενώ παράλληλα αντικατέστησαν τους Λινάρδο, Παπαγγελόπουλο με τους Βαϊόπουλο, Ζουπάνι.

 

Ομάδα: