ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 May, 2023 - 15:56

Categories: 

Αποχωρεί ο Τζόρντι Άλμπα από την Μπαρτσελόνα

Η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του Τζόρντι Άλμπα με την Μπαρτσελόνα, με τον 34χρονο αριστερό μπακ να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση των Καταλανών για το τέλος της συνεργασίας τους έναν χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του.

 

Η ώρα των μεγάλων αλλαγών έφτασε για την Μπαρτσελόνα. Έπειτα από την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ από τη δράση και την ανακοίνωση του Σέρτζιο Μπουσκέτς λίγα 24ωρα νωρίτερα πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, έφτασε και η στιγμή του Τζόρντι Άλμπα να πει αντίο στους αγαπημένους του μπλαουγκράνα.

 

Έπειτα από 11 χρόνια μεγάλων στιγμών που έζησε στο "Καμπ Νόου" (μετά από τη μεταγραφή του από την Βαλένθια), ο 34χρονος αριστερός μπακ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του στους Καταλανούς, με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν γνωστό πως εντός της ημέρας αναμένεται να δημοσιοποιήσει την απόφασή του.

 

Το διαζύγιο φρόντισε πάντως να το γνωστοποιήσει πρώτη η ίδια η Μπαρτσελόνα, όπου ευχαρίστησε τον παίκτη μέσω video και έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ομάδα: