ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

4 October, 2023 - 01:01

Categories: 

Απόδραση με νίκη για την Ρεάλ, ανατροπή με γκολάρες η Μπράγκα!

Για άλλη μια φορά, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να δυσκολεύτηκε, όπως έγινε απέναντι στην Ουνιόν, αλλά κατάφερε ξανά να πάρει τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-3 της Νάπολι στο «Μαραντόνα».

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα γρήγορο γκολ. Αυτοί που το πέτυχαν πρώτοι ήταν οι «Παρτενοπέι», όταν στο 19', ο Όστιγκαρντ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Κέπα.

Το γκολ των γηπεδούχων δεν πτόησε τους παίκτες του Αντσελότι, που γύρισαν τούμπα το ματς πριν την ανάπαυλα. Στο 27', ο Μπέλινχαμ πέρασε την μπάλα στον Βινίσιους και εκείνος πλάσαρε τον Μέρετ, ενώ στο 34', ο Μπέλινχαμ έγινε από δημιουργός, σκόρερ και έβαλε μπροστά την «βασίλισσα» με μια όμορφη ατομική ενέργεια.

Η Νάπολι βρήκε και αυτή απάντηση στο 54', με τον Οσίμεν να κερδίζει πέναλτι και τον Ζιελίνσκι να το μετατρέπει σε γκολ από τα έντεκα μέτρα. Το παιχνίδι έδειχνε να οδεύει προς την ισοπαλία, όμως η τύχη «χαμογέλασε» στους Μαδριλένους. Στο 78', ο Βαλβέρδε έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του Μέρετ και κατέληξε στα δίχτυα.

 

Ίδιο σκορ και στο Βερολίνο, εκεί όπου η Ουνιόν προηγήθηκε με δύο γκολ, αλλά δέχθηκε τρία ύστερα και γνώρισε την δεύτερη ήττα της, αυτή την φορά με 2-3 απέναντι στην Μπράγκα.

Οι «Ουνιόνερ» μπήκαν δυναμικά στο ματς, εκμεταλλευόμενοι και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πάνω από 70 χιλιάδες φίλοι της που γέμισαν το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και προηγήθηκαν με δύο γκολ του Σεράλντο Μπέκερ στο 30' και το 37' αντίστοιχα.

Οι Πορτογάλοι, όμως, μείωσαν στο 41' με τον Νιακατέ να σκοράρει από κοντά και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 51', με το απίστευτο γκολ του Μπρούμα. Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν στιγμές για να κερδίσουν το τρίποντο, αλλά αυτή που το πέτυχε ήταν η Μπράγκα που βρήκε το νικητήριο γκολ στο 90+4', δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, με τον Κάστρο να πετυχαίνει ένα εξίσου εντυπωσιακό τέρμα εκτός περιοχής.

 

Έτσι, η Ρεάλ παραμένει πρώτη στον όμιλο, έχοντας 6 βαθμούς και δύο στις δύο νίκες. Από τρεις βαθμούς έχουν συλλέξει Μπράγκα και Νάοολι, ενώ τελευταία χωρίς βαθμούς βρίσκεται η Ουνιόν, που έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια στις καθυστερήσεις.