ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 September, 2023 - 22:47

Categories: 

Από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα» o Θρύλος!

 

Την εκπληκτική του πορεία στην φετινή SuperLeague συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός. Με καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν τον Άρη με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έφτασαν στην τέταρτη συνεχόμενη … τεσσάρα μετά από αυτές κόντρα σε Ατρόμητο (4-0), Λαμία (4-0) και Κηφισιά (4-0). Είχε ξανά μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ-σκόρερ τον Ελ Κααμπί που πέτυχε «ντοπιέτα» (62’, 70’). Έτσι, διατηρήθηκαν μόνοι τους στην κορυφή με 16 πόντους διευρύνοντας το αήττητο γνωρίζοντας την αποθέωση από 25.000 φίλους τους.

Με τον Σαντιάγκο Έσε να ξεπερνάει σε χρόνο- ρεκόρ τον τραυματισμό του στην μύτη, που «κληρονόμησε» από την αναμέτρηση κόντρα στην Φράιμπουργκ και να φωνάζει … ετοιμοπόλεμος, παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη. Η παρουσία του Αργεντινού μέσου προσέδωσε ποιότητα, αλλά και ισορροπία μεταξύ των γραμμών, καθιστώντας τους «ερυθρόλευκους» συμπαγείς και ιδιαίτερα επιθετικούς στην εκκίνηση του αγώνα. Στο 7’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κίνι πίεσε ψηλά τον Οντουμπάτζο, εκείνος έκανε λάθος πάσα, ο Φορτούνης έδωσε με τη μία στον Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να αστοχεί από πολύ καλή θέση. Η υπεροχή των Πειραιωτών απέφερε καρπούς με … αυτογκόλ. Στο 21’ κι έπειτα από προσπάθεια αντεπίθεσης που ξεκίνησε από τον Σολμπάκεν, ο Φορτούνης έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Μασούρα που έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπράμπετς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ ισοφάρισε με απίθανο σουτ του Πάρντο έξω από την περιοχή δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο 53’ έφυγαν στην κόντρα και είχαν δοκάρι με τον Νταρίντα, που βρέθηκε … φάτσα με τον Πασχαλάκη.  Η είσοδος του Ποντένσε προσέδωσε φρεσκάδα και ποιότητα στις πτέρυγες για τον Ολυμπιακό. Στο 57’ κι έπειτα από σέντρα του Ροντινέι, η κεφαλιά του Ελ Κααμπί από άριστη θέση ήταν άστοχη.

Φορτούνης σερβίρει Ελ Κααμπί εκτελεί

Για να ανακτήσει το προβάδισμά του, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε η … συνδρομή των δυο ως τώρα MVP  της φετινής σεζόν . Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη και Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Συγκεκριμένα, στο 62’ κι έπειτα από απίθανη εκτέλεση κόρνερ του διεθνούς Έλληνα μέσου, ο Ελ Κααμπί πήδηξε μέσα σ έναν όμιλο παικτών και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-1 μέσα σε αποθέωση!

«Τριγωνομετρία» για το 3-1 με Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός εδραίωσε  την διαφαινόμενη νίκη του στο 70’ μ’ ένα γκολ κινηματογραφικό!

Έπειτα από μαγικό συνδυασμό Ποντένσε  – Ροντινέι και συρτή σέντρα του Βραζιλιάνου μπακ ο Ελ Κααμπί με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-1.Πέμπτο γκολ για τον Μαροκινό στράικερ στην Super League και ένατο σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γιόβετιτς στο 84’. Με τον Ολυμπιακό να χάνει και πέναλτι με τον Φορτούνη στο 89’ το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κουέστα

 

Ομάδα: