ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 December, 2023 - 00:02

Categories: 

Από μηχανής θεός Κουζμίνσκας για την ΑΕΚ

Πήρε το θρίλερ στην απίθανη ματσάρα των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ Betsson BC!

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, επικρατώντας 91-89 του αξιόμαχου Αμαρουσίου, χάρη στο buzzer beater δίποντο του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην εκπνοή του αγώνα!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κοιτάζουν στα... μάτια την «Ένωση», χάρη φυσικά και στα όργια που έκανε ο Αχμέντ Χιλ με 40 πόντους! Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ με ένα τρίποντο «προσευχή» στα 1,2'' πριν το τέλος έκανε το 89-89 θέλοντας να στείλει το ματς στην παράταση! Ωστόσο, ο Κουζμίνσκας ευστόχησε κάτω από το καλάθι σε «νεκρό» χρόνο έπειτα από πάσα του ΜακΡέι, χαρίζοντας στην ΑΕΚ την πέμπτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λιθουανός φόργουορντ με 19 πόντους, ενώ, από κοντά ακολούθησαν και οι ΜακΡέι (17π.), Τίλμαν (16π.) και Ραντλ (16π.). Για την ομάδα των Βορείων Προαστίων που έπεσε στο 3-7, πέρα από τον... διαστημικό Χιλ, ξεχώρισαν οι Τζουίστον (18π., 8ρ.) και Μπρίσκοου (13π., 9ασ.).

 

Ομάδα: