ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 17:49

Categories: 

Ασταμάτητη η Φέγενορντ, Φίτεσε από ατσάλι

Την εκπληκτική της σεζόν συνεχίζει η Φέγενορντ, η οποία κατάφερε να νικήσει σήμερα στην έδρα της Χέρενφεν με 1-2, έχοντας και σημαντικές απουσίες. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για τους γηπεδούχους οι οποίοι σκόραραν κιόλας στο 19' αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ. Το ακυρωθεν αυτό γκολ ξύπνησε την Φέγενορντ η οποία στο 22' με τον Γκερτριντα άνοιξε το σκορ ενώ στο 34', ο Σαντιάγκο Χιμένεθ έκανε το 2-0. 

Η Χέρενφεν, από την αρχή του δεύτερου μέρους ήταν καλύτερη και πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, αν και στο 75' μείωσε χάρη στο εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από τον Φαν Οτελ.

Με το διπλό αυτό, η Φέγενορντ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς δείχνοντας ότι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Η Χέρενφεν, είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την Ουτρέχτη που βρίσκεται 7η και έτσι παρέμεινε 8η με 27 βαθμούς.

Η Ουτρέχτη από την άλλη, δεν ήταν καλή και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Φίτεσε η οποία αγωνιζόταν και από το 51' με 10 παίχτες. Παρά όλα αυτά, βρήκε τον τρόπο προς τα δίχτυα με τον Μανχοφ στο 63' ενώ ο Βιττεκ στο 90+4' κλείδωσε την υπόθεση νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Σημαντική νίκη για την Φίτεσε που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και να ξεφεύγει από τις επικίνδυνες θέσεις καθώς πλέον βρίσκεται 12η με 23 βαθμούς. Αντίθετα η Ουτρέχτη, παρέμεινε 7η και κινδυνεύει να χάσει την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη από Χέρενφεν και Βααλβαικ.