ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 February, 2023 - 22:57

Categories: 

Ασταμάτητος Θρύλος διέλυσε την Άλμπα Βερολίνου!

Την ξέφρενη κούρσα τους την φετινή Ευρωλίγκα συνέχισε ακάθεκτος ένας απολαυστικός Ολυμπιακός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παίζοντας διαστημικό μπάσκετ, διέλυσαν την Άλμπα μέσα στο Βερολίνο με 60-93 πετυχαίνοντας την έκτη τους διαδοχική νίκη και όγδοο «διπλό» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φυσικά διατηρήθηκαν ακλόνητοι στην κορυφή με  ρεκόρ 17-7.

Εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά ο Σάσα Βεζένκοφ. Με φοβερό νταμπλ-νταμπλ όπως μαρτυρούν οι 28 πόντοι και τα 13 ριμπάουντ που κατέβαλε και άξιους συμπαραστάτες τους βιονικούς Γουόκαπ (15 πόντοι, 10 ασίστ), Κώστα Παπανικολάου με 11 πόντους οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν την γερμανική ομάδα πιστοποιώντας την φοβερή τους φόρμα.

Από νωρίς έδειξε ο Ολυμπιακός τις άγριες διαθέσεις του. Με όπλο τη πιεστική του άμυνα, αλλά και τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, ο Ολυμπιακός  προηγήθηκε 15-35 στο 13’ με τρίποντο του ΜακΚίσικ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν μειώνοντας το σκορ στο 35-5 με τη λήξη του πρώτου μέρους και 41-50 στο 23’. Όμως στην συνέχεια ακολούθησε .,.. καταιγίδα, με τους Βεζένκοφ, Γουόκαπ, Παπανικολάου και Φαλ να κάνουν απίστευτα πράγματα ο Ολυμπιακός άφησε την … σκόνη του, πατώντας το γκάζι μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 13-28, 35-45, 45-73, 60-93.

Ομάδα: