ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 December, 2023 - 19:53

Categories: 

Ασταμάτητος ο Κάνααν τον μήνα Νοέμβριο

 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε στο Μοντε Κάρλο από την πανίσχυρη Μονακό με 85-77 και να είδε το νικηφόρο σερί των τριών προηγούμενων αναμετρήσεων να διακόπτεται, ωστόσο σε ακόμη ένα παιχνίδι έλαμψε το άστρο του Αίζάια Κ΄νααν.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ έκανε και πάλι την διαφορά και με 20 πόντους ήταν για μία ακόμη φορά ο πρώτος σκόρερ των νταμπλούχων Ελλάδας με 20 πόντους και 4 τρίποντα, εκ των οποίων τα περισσότερα κάτω από πολύ δύσκολες προϋποθέσεις.

Ο «Ησαϊας» βγαίνει μπροστά και αποτελεί τον ηγέτη πάνω στον οποίο βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το εκτελεστικό κομμάτι της φετινής ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 

Mάλιστα μέσα στον μήνα Νοέμβριο ο Αιζάια Κάνααν έσπασε δύο φορές το ρεκόρ πόντων στην καριέρα του! Κάτι που μόνο ως τυχαίο γεγονός δε θα πρέπει να λογιστεί!

 

Η πρώτη ήρθε απέναντι στην Μπασκόνια, όπου όμως οι «ερυθρόλευκοι» δε γεύτηκαν τη νίκη. Τότε ο Κάνααν πέτυχε 23, για να έρθει η Ζάλγκιρις τη 10η αγωνιστική στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανό να τη φιλοδωρεί με 25άρα. Απέναντι στη Μονακό σταμάτησε στους 20, συνεχίζοντας να αποδεικνύει πως μόνο μία διάσταση δεν έχει το παιχνίδι του.

Ομάδα: