ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2024 - 22:03

Categories: 

Ασταμάτητος ΠΑΟΚ και το 2024

 

 

 

Ασταμάτητος μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο 2024. Ο Δικέφαλος επικράτησε 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

 Φανταστικός ΠΑΟΚ, συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία με μπάλαρα!



Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πρώτη για το 2024, σε ένα παιχνίδι που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοση σε μεγάλη διάρκεια, αλλά τη φετινή χρονιά έχει την ποιότητα μέσα σε λίγα λεπτά να... κρύβει την μπάλα και να παίρνει αυτό που θέλει.

Ο Δικέφαλος είχε δύο πρωταγωνιστές που έθεσαν τις βάσεις της νίκης σε απόσταση δευτερολέπτων, τους Ντεσπόντοβ και Μπάμπα. Στο 39' ο Βούλγαρος σκόραρε, μετά από ασίστ του Γκανέζου, ενώ στο 41' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο ΠΑΟΚ είχε και δύο χαμένα πέναλτι στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι κλείδωσαν Αντόνιο (89') και Ντεσπόντοβ (90+3') με τον Ντεσπόντοβ να βγάζει δύο ασίστ.

 

Στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της Stoiximan Super League με 38 πόντους. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 15 πόντους, με τη διαφορά από την εξάδα να αυξάνεται.

 

Ομάδα: