ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2023 - 00:53

Categories: 

Αταμάν: «Μεγάλη νίκη, παίξαμε απίστευτα στην επίθεση»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε πειστική εμφάνιση στην «LDLC Arena» και πήρε σημαντικό «διπλό» επί της Βιλερμπάν με σκορ 89-81, φτάνοντας στο 7-7 χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα!

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά το ματς, στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι και στη μεγάλη σημασία της νίκης, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Αντετοκούνμπο, που επιστρατεύθηκε στην τέταρτη περίοδο και βοήθησε πολύ τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φυσικά και είναι μία μεγάλη νίκη η αποψινή. Η Βιλερμπάν είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως ο Καμπαρό και ο Ντε Κολό. Εμείς όμως χάσαμε 11 βολές.

Παίξαμε απίστευτα στην επίθεση, κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, όπως πρέπει, βρήκαμε τους πόντους που θέλαμε αλλά είχαμε αρκετές χαμένες βολές σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς.

Είναι εξαιρετική η συνεισφορά του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μας έδωσε αυτό που θέλαμε στην άμυνα για να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό. Είναι μία σημαντική νίκη μετά από αυτές τις ήττες που είχαμε. Χάσαμε τρία ματς. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα συνεχίσουμε όπως πρέπει».

Ομάδα: