ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2023 - 20:46

Categories: 

Αταμάν: «Να πάρουμε τον τίτλο και το Final-4»

Για τη νέα σεζόν που ξεκινά με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του «Action 24» στο πλαίσιο του «Nick Galis International Tournament», που θα φέρει τους «πράσινους» αντιμέτωπους με Φενέρ (16/9) και Μακάμπι (17/9).

Ο Αταμάν αναφέρθηκε στα δύσκολα φιλικά που έχει η ομάδα μπροστά της, στους στόχους του «τριφυλλιού» αλλά και στα δικά του κίνητρα ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο «Action 24»:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Είναι συναρπαστικό. Η ομάδα και η ιστορία της είναι απίστευτη, γεμάτη δόξα. Είναι ένας πολύ επαγγελματικός οργανισμός, με πολύ κόσμο από πίσω του σε όλη την Αθήνα. Πολλοί είναι ενθουσιασμένοι και θέλουν να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια καλή ομάδα, ανυπομονώ για τη σεζόν».

Για τους στόχους του «τριφυλλιού»: «Έχουμε δύο στόχους. Ο μεγαλύτερος είναι να φτάσουμε στο Final Four της Euroleague. Αν πάμε εκεί όλα θα είναι "ανοιχτά". Τα λέω αυτό με σεβασμό στις άλλες ομάδες, γιατί 11-12 ομάδες είναι υποψήφιες για το Final Four. Υπάρχει και μια μεγάλη πρόκληση απέναντι στον Ολυμπιακό, να του πάρουμε πίσω τον τίτλο και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τα «αιώνια» ντέρμπι και τις τουρκικές «μάχες»: «Φυσικά, το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι διαφορετικό, είναι μεγάλο ντέρμπι με τρομερή ατμόσφαιρα. Και η Φενέρμπαχτσε με την Εφές είναι μεγάλοι σύλλογοι, αλλά ο κόσμος της Εφές είναι διαφορετικός. Από όσα έχω δει τα ελληνικά ντέρμπι είναι σπουδαία ματς, όπως τα ισπανικά "κλάσικο"».

Για το κίνητρο που είχε να φέρει τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή: «Ναι, είναι ένα καλό κίνητρο. Τελείωσα μία πενταετία στην Εφές και πιστεύω πως τα πετύχαμε όλα. Πέρυσι δεν είχαμε τόσο καλή σεζόν, αλλά για τέσσερα χρόνια ήμασταν κυρίαρχοι. Έχω μια νέα πρόκληση. Όταν ανέλαβα την Εφές ήταν στην τελευταία θέση της Euroleague και μετά κυριαρχήσαμε. Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο κακές σεζόν, τώρα φυσικά υπάρχει πρόκληση. Υπάρχει συναίσθημα από την ομάδα και τον πρόεδρο και για αυτό χτίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να φέρω τον Παναθηναϊκό από τις τελευταίες θέσεις στις πρώτες, όπως αξίζει στην ιστορία του».

Για το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στη Ρόδο: «Είναι η πρώτη φορά που θα πάω στη Ρόδο, ξέρω πολλά για το νησί. Θα δώσουμε ένα καλό τουρνουά, σε ένα ωραίο μέρος. Είναι τα τελευταία ματς της προετοιμασίας και θα παίξουμε με καλές ομάδες. Κανείς δεν είναι 100% έτοιμος. Όμως, σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ: «Έχω μεγάλο σεβασμό στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Στο παρελθόν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όταν ήμουν προπονητής της Εφές δεχόμουν με χαρά την πρόσκληση. Τώρα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ για αυτά τα ματς. Ο κόσμος θα δει την ομάδα για πρώτη φορά. Σίγουρα, η προετοιμασία και τα φιλικά δεν καθορίζουν το τι θα γίνει μέσα στη σεζόν. Όμως, θέλουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο: «Είδα πως ο κόσμος με σέβεται και έχει πολλά συναισθήματα για εμένα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω το κοινό μας στο ΟΑΚΑ».

Ομάδα: